3_ART.png

Amic/Amiga de Na Jordana 2015-16

Conclòs l’exercici 2014-2015, NA JORNADA continua necessitant del teu recolzament, per poder prosseguir amb la línia d’actuació cultural i festiva que la distingix i caracteritza.

Mostra’ns eixa afinitat que sempre hem compartit a l’hora d’apostar per una festa plural, que s’adavanta al demà a partir dels valores més autèntics de l’ahir. Dóna’ns el teu suport i recíprocament et farem partícip de les nostres inquietuds.

Tots junts podem fer la festa a la nostra mida.

Mostra’ns la teua estima i fes-te AMIGAAMIC de NA JORDANA.

A canvi d’un donatiu de 25 € pots obtindré la TARGETA que acredita la nostra amistat.

Amb ella:

  • Podràs visitar per falles els nostres cadafals i fer-te una copeta amb nosaltres.
  • Obtindràs una insignia de NA JORDANA.
  • Participaràs en el sorteig d’una tarjeta de El Corte Inglés per valor de 200 € i la reproducció d’una figura. Les xifres de la teua tarjeta hauràn de coincidir amb les finals del número del sorteig premiat a la ONCE del divendres 4 de març de 2016
  • Prendràs part en la rifa d’un ninot de la nostra falla infantil 2016 realitzada per Joan S. Blanch que indultarem especialment per a tu. Les xifres de la teua tarjeta hauràn de coincidir amb els quatre últims números del sorteig de la ONCE del divendres 11 de març de 2016

Els sorteigs seran notificats a la página web de l’Associació www.najordana.es

Se’n pot aconseguir més informació escrivint al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a la seu social del carrer Salvador Giner de València..

 

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra

 

Please publish modules in offcanvas position.