3_ART.png

Amic / Amiga de Na Jordana 2017-18 

 

Conclós l’exercici 2016-2017 NA JORDANA, continua necessitant del teu recolzament per poder prosseguir amb la linea d’actuació cultural i festiva que la distingix i caracteritza.

Mostran’s eixa afinitat que sempre hem compartit a l´hora d’apostar per una festa plural, que s’adavanta al demà a partir dels valors més autèntics de l’ahir

Dona’ns el teu suport i reciprocament et farem partícep de les nostres inquietuds.

TOTS JUNTS PODEM FER LA FESTA A LA NOSTRA MIDA!

#amicnajordana #najordanamola #amunt

Mostra’ns la teua estima i fes-te AMIGA o AMIC de NA JORDANA. A canvi d’un donatiu de 25 € pots obtindré la TARGETA que acredita la nostra amistat. Amb ella:

  • Podràs visitar per falles els nostres cadafals i fer-te una copeta amb nosaltres a la salut dels somnis que compartim.
  • Participaràs en el sorteig  d’una tarjeta-obsequi de El Corte Inglés, valorada amb 300€. (Premi, si les xifres de la teua targeta coincidixen amb les 3 finals del número del sorteig premiat de la ONCE del divendres 2 de març de 2018)
  • Pendràs part en la rifa d’un NINOT de la nostra falla infantil  2018 realitzada pels germans Garcia Pérez, que indultarem especialment per a tu. (Premi, si les xifres de la teua targeta coincidixen amb les 3 finals del número del sorteig premiat de la ONCE del divendres 9 de març de 2018)

Els sorteigs serán notificats en la nostra página web i xarxes socials oficials.

 www.najordana.es

¡SOLICITA LA TUYA!

Asociación Cultural Fallera Na Jordana

Salvador Giner, 9 – bajo 46003 Valencia.

Tel. 963914032

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra

 

Please publish modules in offcanvas position.