2_FESTA.png

  SPONSOR PRINCIPAL

  PATROCINADORS

   

  DIGNE HOMENATGE A SALVADOR GINER VIDAL

  Amb 66 anys de trajectòria rendint tribut al mestre i compositor Salvador Giner Vidal, este cap de setmana tornàvem a homenatjar-lo en el 107é aniversari de la seua mort. Com és habitual i sens dubte, sempre junt a la Societat Coral El Micalet, de la qual va ser director fundador l'any 1893 i el grup de balls folklòrics Alimara.

  Salvador Giner, va nàixer en una casa de la demarcació actual de Na Jordana i cada mes de novembre amb ocasió de portar a la vida el record de la seua contribució a les arts i la cultura del nostre poble (doncs també va ser director del conservatori de música i de la banda municipal), s'organitza un acte de commemoració al qual no podíem faltar. De fet, és un dels actes més longeus, si no el major de tots, de la nostra associació cultural fallera.

  L'acte va començar amb la foto tradicional dels i les representants anuals de Na Jordana, al costat dels promotors de tal esdeveniment, la Societat Coral el Micalet representada pel seu President executiu, Antoni Pardinyas Vidal.  Seguidament, es va col·locar una corona de llorer a la casa on va residir i a continuació, Salvador Mercado, mestre i director del grup de ball folklòric Alimara, va encapçalar la dansà popular que va recórrer primerament el carrer Salvador Giner (on es troba des de fa molts anys la nostra seu social), fins  la plaça del Carmen.

  Finalment, les nostres  falleres majors 2019, Diana Rey Pajares i Claudia Guillen Bartual, junt al nostre president infantil Guillermo Villena Romero i el nostre president Pedro Borrego Pitarch, van rebre en el casal a tots i totes els i les participants convidant-los a un vi d'honor que va servir per a compartir anècdotes relacionades amb les tradicions valencianes que ambdues institucions participants comparteixen amb Na Jordana.

  D'esta manera, va finalitzar la vetllada de convivència, no sense abans emplaçar-nos tots i totes a la pròxima cita al novembre de 2019.

  {oziogallery 689}

  Representants

   

  Monuments

   

  Tirant de Lletra

   

  © 2019 Falla NaJordana. Reservats tots els drets.