8_LLENGUA.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

JO TAMBÉ SOC ROSSA!

El passat divendres 8 de març, la nostra seu social va obrir novament les seues portes per a celebrar la festa de la Regina del casal 2019, Verónica Bartual Jiménez.

Amb este càrrec, Verónica Bartual completa una sòlida trajectòria en la nostra comissió, com a fallera major infantil 1998 i fallera major 2008. Enguany, serà l'encarregada de fomentar, i conciliar en pro de la convivència, així com de salvaguardar la pau en el nostre casal durant les festes falleres, coincidint també amb el regnat de la seua neboda, Claudia Guillén Bartual, com a fallera major infantil de Na Jordana 2019.

Per a tal ocasió, els amics i amigues més pròxims a Verónica li van dedicar un audiovisual exaltant les seues virtuts de xica rossa com a fil còmic de l'homenatge; des de la seua difícil relació amb la puntualitat fins al seu rebuig a qualsevol prenda xandall. Seguidament, el nostre president, Pere Borrego Pitarch; va imposar la banda acreditativa a Verónica, recordant, jocosament, que ha arribat ja al màxim de càrrecs possibles en la comissió. També Verónica va oferir unes paraules a totes les persones assistents, remarcant l’honor que suposa tal càrrec en un any tan especial. Tot en companyia de la nostra fallera major infantil 2019; la nostra fallera major 2019, Diana Rey Pajares; i el nostre president infantil, Guillermo Villena Romero, els quals van assistir com a membres d'honor en el moment de la coronació i lliurament de les claus del casal a la nostra majestat 2019.

Després de les fotografies de record amb familiars i amics i amigues, es va procedir a l'àgape i la festa oferides per la protagonista del dia

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra