6_ICONA.png
Inicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivado
 

 TIRANT DE LLETRA 2019

 

Ja han passat dihuit anys des que Na Jordana va proposar   la iniciativa.

...i Tirant continua cavalcant. Galopa amb empenta i amb coratge, enarborant com a úniques divises els penons de la llengua i la cultura que ens identifiquen com a poble i amb un crit d'armes convoca nous allaus de lectores i lectors per fer palesa la seua fama universal i la seua modernitat. És molt bon estratega i en la batalla que encapc;ala només empra armes contundents i molt nostrades: la música tradicional de dolc;aina i xirimita, l'espetec de la pólvora en forma de morters i canterelles, una enxaneta que ens somriu i fa l'aleta, la magia del vers poetic; la saviesa d'una mostra expositiva, un berenar infantil de lletres i xocalata o l'humor d'un col-loquier molt corrossiu i més after.

Una lluita constant la seua, perque l'esplendor que valencianes i valencians vam assolir durant el segle XV continue enlluernant la cultura occidental per mitja de l'art, de les lletres, de la ciencia, de l'esport, del disseny, de la festa i de la sana convivencia cívica i ve1nal.

Vols unir-te a la batalla? Nosaltres de bell nou allí estarem, a peu de guerra. Amb les portes de la nostra seu social obertes de bat a bat i disposats i disposades a lluitar pel que és nostre i a rebre't perque et sumes a la causa.

Per que no vens i lliges un fragment de la novel-la en companyia d'uns altres? Per que no vens a retrobar la teua cultura i les teues tradicions?

Si ho fas igual coincidixes amb un veí o una ve1na, un company o una companya, un faller o una fallera, un músic o una cantant, un escriptor, un poeta o potser una novel-lista, un dissenyador o artista, una política o polític, un o una esportista, una actriu o un actor i una o un periodista, perque mai no hi solen faltar.

Llig en bona companyia, fes patrimoni amb nosaltres i participa en esta iniciativa consolidada, tant teua, com nostra. Una proposta que ens unix i resta oberta a la participació ciutadana.

Vine a tirar de lletra, que Na Jordana t’espera.

 

 

PROGRAMA XIX EDICIÒ

 

 

Representantes

  

Monumentos

 

Tirant de Lletra

 

Please publish modules in offcanvas position.