Falla NaJordana

  • 2019-Cabecera08
  • 2019-Cabecera01
  • 2019-Cabecera06
  • 2019-Cabecera03
  • 2019-Cabecera04
  • 2019-Cabecera07
  • 2019-Cabecera02
  • 2019-Cabecera05

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

LLIBRET 2019

   

CLAUDIA I DIANA SÓN LES FALLERES MAJORS DE NA JORDANA 2019

Proclamació de les falleres majors de la veterana comissió del Carme.

Al llarg de dos intensos caps de setmana consecutius, els fallers i les falleres de Na Jordana s’aplegaren a la seua seu social per fer pública proclama de l’inici del regnat d’aquelles que, de fet, ja són les màximes representants simbòliques per a les festes falleres de 2019: Claudia Guillen Bartual i Diana Rey Pajares. En ambdós emotius i entranyables actes estigueren presents tant  els membres de la comissió, com amics i amigues i familiars de les protagonistas, representants de la Federació de Falles de la Secció Especial i els i les de l’Agrupació de Falles del Barri del Carme.

L’acte de proclamació de Claudia tingué lloc el dissabte 27 d’octubre. Abans, però, tingué lloc l’emotiu comiat d’ Anna Maria Nave Fullana, com a fallera major infantil del col·lectiu durant el proppassat any. El nostre president, Pere Borrego Pitarch, volgué palesar el seu modèlic regnat, abans de repassar les instantànies més emblemàtiques d’un any que ja forma part de la història de la comissió..Anna Maria, tingué unes emotives paraules per als companys de falla i ben especialment per a aquells i aquelles familiars i Companys/es de representació que fins als darrers moments li havien procurat un exercici intens i ple de positives vivències, destacant l’amiga (quasi germana) que ha trobat en Nuria i el seu orgull per ostentar la máxima representació de Na Jordana.

I així fou com arribà el moment culminant de la nit, l’estona de Claudia. Guillem Borrego, en nóm de tota la comissió infantil va llegir la carta del seu nomenamet oficial, destacant la seua nissaga jordanera, la seua il·lusió per la festa, la seua estima pel teatre i la seua implicació, mentre Caludia es qüestionava allò que li restava per viure amb la millor resposta possible: un somriure. Després de les paraules plenes de desitjos i il·lusió del president infantil, Guillermo Villena Romero, emocionada i serena, Claudia va agrair el vot de confiança que havia depositat en ella la comissió en la qual la seua família (avis, mare, germana i tia) havien conegut una forma particular de viure la festa i de la qual la seua mare, Arantxa Bartual, i si la teua tia, Verónica Bartual (actual regina del Casal), havien sigut falleres majors i infantils  abans que ella. Precisament aquesta última junt a Diana van ser les responsables d'entregar-li el ram amb el qual, al costat dels concordes de l'himne de Na Jordana, va concloure la cerimònia que va precedir una gran festa.

Una setmana després, el casal de Na Jordana va tornar a omplir-se de festa, per a acollir el debut de la fallera major d'enguany, Diana Rey Pajares, la nit del 3 de novembre. L'acte, es va iniciar amb el comiat de la fallera major 2018, Nuria Llopis Borrego, després de les paraules d'agraïment del nostre president, subratllant la seua entrega en tot l'exercici com a màxima representant, la seua personalitat única i el seu caràcter per la integració així com el seu demostrat amor per la festa durant els últims 12 mesos, Nuria ens va recordar la importància de la seua gent més pròxima en un any que serà inoblidable per a ella i va fer patent la consigna que diu que cal gaudir de cada moment d'un temps que vola. Després de l'audiovisual recordant els principals actes de l'any faller, va arribar el torn de proclamar a Diana com la nostra fallera major 2019.

Per a tal efecte, el secretari de la comissió executiva, César Barona, va fer lectura pública de l'acta de la junta extraordinària en la qual Diana va ser triada fallera major. Amb les paraules de Pere Borrego es va donar pas a l'audiovisual que va fer repàs de la vida de Diana i la seua vinculació des de ben xicoteta amb la nostra associació i, especialment, aquell 2004 quan va representar als més xicotets de Na Jordana.

I atés que la nostra falla d'enguany versa sobre París, el nostre president va dur a terme una espècie de bal des débutantes, com a “presentació en societat” de Diana mitjançant un ball compartit de la nostra fallera major amb el seu pare i el nostre president.

Finalment, una emocionada Diana va dedicar unes paraules als nombrosos assistents, reafirmant la gran il·lusió que suposa ser la màxima representant, desitjant un any complet en companyia de Pere, Guille i Claudia, i oferint un sentit agraïment a tota la seua família per acompanyar-li en un any tan especial.

Amb la millor voluntat de gaudir al màxim l'exercici 2018/2019, l'himne de la nostra comissió va donar pas a l'àgape i a la posterior festa per a celebrar junts que Diana ja és la nostra fallera major.

Representants

Monuments

Tirant de Lletra