Falla NaJordana

  • 2017-Cabecera01
  • 2017-Cabecera08
  • 2017-Cabecera02
  • 2017-Cabecera05
  • 2017-Cabecera07
  • 2017-Cabecera04
  • 2017-Cabecera09
  • 2017-Cabecera06

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

 

   

DESCAN-SE EN PAU XIMO APARISI FAUBELL

“Parece que fue ayer cuando se fue, al barrio que hay detrás de las estrellas. La muerte que es celosa y es mujer, se encaprichó con él y lo llevo a dormir, siempre con ella”.

Llegeix més...

DIGNE HOMENATGE A SALVADOR GINER VIDAL

Amb 66 anys de trajectòria rendint tribut al mestre i compositor Salvador Giner Vidal, este cap de setmana tornàvem a homenatjar-lo en el 107é aniversari de la seua mort. Com és habitual i sens dubte, sempre junt a la Societat Coral El Micalet, de la qual va ser director fundador l'any 1893 i el grup de balls folklòrics Alimara.

Llegeix més...

CLAUDIA I DIANA SÓN LES FALLERES MAJORS DE NA JORDANA 2019

Proclamació de les falleres majors de la veterana comissió del Carme.

Llegeix més...

TOTA UNA SETMANA… TIRANT DE LLETRA! 

Entre el 3 i el 9 d'octubre, la XVIII edició del Tirant de Lletra de Na Jordana va celebrar amb literatura i trobades culturals el dia de la Comunitat Valenciana.

El passat 3 d'octubre, en la nostra seu social, es van iniciar les lectures dramatitzades del “Tirant lo Blanc”, en la versió d'Anna Marí, Josep Daniel Tormo i Josep Vicent Valero (Crit Companyia de Teatre); amb tots els lectors i totes les lectores que han volgut compartir esta activitat cultural que ha complit la seua XVIII edició. Com en altres convocatòries, al llarg de la setmana s'hi han donat una sèrie de trobades i activitats lúdiques vinculades a la lectura de la nostra novel·la més universal.

Llegeix més...

NOVAMENT... UNA FESTA PER A TOTS 

El passat dia 12 d'octubre, junt a la resta de comissions de la Federació de Falles de Secció Especial, va tenir lloc una nova edició d'Una Festa Per A Tots, per tal de presentar públicament els nostres projectes per al pròxim mes de març.

Llegeix més...

Representants

Monuments

Tirant de Lletra