6_ICONA.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

L'ÚLTIM TANGO A PARÍS 

El títol d'esta pel·lícula de Bernardo Bertoluci, ens serveix per a qualificar l'últim ball que vam tindre amb l'exercici 2018/2019.

Encara que els i les nostres representants Carla, Diana, Guille i Pere, continuaran representant oficialment a Na Jordana fins al 16 de Juliol, dia de la celebració de la Mare de Dèu del Carmen (data acordada segons els nostres estatuts per al canvi), el passat cap de setmana van tindre ocasió de posar el fermall a les festes josefines juntament amb la resta de la seua comissió.

La tradicional excursió final d'exercici porta sent des de fa uns anys, un cap de setmana de festa i convivència, fora de la bullícia de la ciutat i lliure d'estrés i escàndols propis de la gestió de la setmana fallera. Així doncs, des de fa tres anys, ens traslladem a les instal·lacions del Pantà de Benaixeve, per a gaudir de l'aire pur de la muntanya, els paisatges i la tranquil·litat d'este espai.  Durant dos dies conversem, caminem, cantem, mengem, juguem i participem de les activitats de multiaventura que l'organització prepara per a tornar amb les piles carregades a l'exercici que, després d'una pausa merescuda, en uns dies comença.

Així que després d'este parèntesi, us emplacem a tots i totes, a estar pendents de les notícies que prompte seran comunicades, per esta mateixa via i per les nostres xarxes socials.

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra