3_ART.png

   

  París ben val una falla

  Realizatció: Antonio Pérez Mena

  Disseny: Ramon Pla

   

  Des de la transformació de la trama urbana del París medieval a iniciativa del prefecte Haussman a l’Imperi Neoliberal de Macron,  passant per l’enderrocament de la columna Vendôme amb ocasió de la Comuna de 1871, els cafés cantants del Montmartre de fi de segle i de Montparnasse dels anys vint, per l’època en què la capital de França  va ser bressol d’art, bohèmia  i llibertats o per l’esperança frustrada del maig del 68,  París ben val una falla.

     

  Fils

  Realització i disseny: Miguel hache i Reyes Pe

   

  Quan som menuts i menudes les persones majors ens diuen com hem d'actuar... perquè quan siguem com elles sapiem també com  hem d’educar la xicalla. Els grandots pensen que saben tot el que han de fer els infants. Uns hi són dalt i  els altres baix. Uns són alts i uns altres baixets. Uns viuen en vertical i els altres ho fan en horitzontal...

  El fil com a fil conductor de la falla. De manera inconscient anem construint castells enlaire forjats fil a fil per les experiències i ensenyaments que anem adquirint. Però estos fils poden  lligar o deslligar la nostra forma de veure la vida quan creixem. Estos fils que ens lliguen als i a les nostres mestres i alhora a estos als seus, poden amagar un fum d’històries..

  (Text: Miguel Hache)

   

   

  © 2019 Falla NaJordana. Reservats tots els drets.