1_FUTUR.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

LLARGA VIDA ALS REIS DE NA JORDANA! 

El passat dissabte dia 3 de març, en la nostra seu social, va tenir lloc la festa dels reis del casal de Na Jordana 2018: Vicent Borrego Pitarch i Jesús I. Català Gorgues.

Conduït per Rafa Martí Monforte i per la nostra fallera major 2018 Nuria Llopis Borrego, l'acte es va iniciar amb l'arribada de Vicent i Jesús amb els ulls embenats i acompanyats de les seues  “consorts” Rosa Monforte i María José Gallego. I allçi van descobrir a la nombrosa concurrència lluint màscares de cartó de tot l'espectre mitoman dels homenatjats al són de “Qualsevol nit pot sortir el sol”.

A continuació, es va projectar un vídeo amb testimoniatges pròxims a Vicent i a Jesús, relatant aspectes personals dels dos i la importància que ténen entre els seus éssers més pròxims a nivell personal i a nivell faller. També part dels membres de la comissió van dedicar paraules en viu als reis del casal amb el toc habitual de Na Jordana Teatre.

Més tard, el nostre president Pere Borrego Pitarch, “va coronar” i va proclamar als homenatjats donant pas al mantenidor de l'acte, Gil Manuel Hernández (director dels museus festius de València,  company de l'Associació d'Estudis Fallers i amic personal dels dos) per a relatar amb gran dosi d'humor la seua experiència personal amb els reis del casal al llarg de més de 30 anys.

Finalment, Vicent i Jesús van agrair a tots els assistents l'afecte demostrat en una de les nits més especials de la seua existència fallera.

Després de la foto de família i l'intercanvi de regals es va donar pas a l'àgape i a la festa.

{oziogallery 673}

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra