4_CULTURA_a.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

El 9 a les 9 en la falla 9 

El passat dia 9 de març, en la nostra seu social, va tenir lloc la presentació a la premsa i als nostres col·laboradors del llibret 2018 Na Jordana, refugi de llibertat en el ja tradicional sopar del dia 9 a les 9 hores en la falla número 9 en el número 9 del carrer Salvador Giner.

Després del sopar oferit als assistents, l'acte –conduït en la part major per María José Gallego i Eva Atienza i en la infantil per María Albella i Aitana Miralles- va servir per a donar a conèixer els continguts del llibret, primer premi de la Generalitat Valenciana per a l'ús i promoció del valencià en la ciutat de València. Un extens llibret el contingut del qual se centra en els dos eixos que han marcat el present exercici i que tindran el seu reflex en les dos falles d'este 2018: la llibertat i el protagonisme de la dona.

Per a tal efecte, vam comptar amb la presència de la jutgessa Susana Gisbert, que va desenvolupar el contingut del llibret subratllant el discurs reivindicatiu de la dona i l'exemple de les falles com a espai lliure de masclisme.

Igualment, Jesús I. Català, responsable dels versos de la falla, va explicar i va recitar part del contingut textual que acompanyarà a la nostra proposta 2018. Teresa Broseta va explicar el contigut poètic en l'apartat de la falla infantil.

Finalment, Vicent Borrego, coordinador del llibret, va oferir unes paraules als assistents sobre la labor realitzada enguany tot agraint la presència dels col·laboradors i presentant un joc de cartes descargable vinculat al llibret. Javier Valiente, responsable del disseny i de la maquetació i acompanyat de la resta de l'equip – María García, Pedro Borrego Alcaide i Alejandro Lagarda- va explicar la línia general de la tipografia i de la maquetació, inspirada en l'obra de Josep Renau.

L'acte va finalitzar amb el lliurament dels llibrets als assistents i la foto de família, després de les paraules dirigides pel nostre president Pere Borrego Pitarch.

Fotografies: Distrito fallas i arxiu Na Jordana 

 

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra