1_FUTUR.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

Amic / Amiga de Na Jordana 2021-22

Conclòs l'exercici 2020-2021, NA JORNADA continua necessitant del teu recolzament, per poder prosseguir amb la línia d'actuació cultural i festiva que ens distingeix i caracteritza.

Mostra'ns eixa afinitat que sempre hem compartit a l'hora d'apostar per una festa plural, que s'adavanta al demà a partir dels valors més autèntics de l'ahir.

Dona'ns el teu suport i recíprocament et farem partícip de les nostres inquietuds.

TOTS JUNTS I JUNTES FAREM LA FESTA A LA NOSTRA MIDA!

Mostra’ns la teua estima i fes-te AMIGA o AMIC de NA JORDANA.

A camvi d’un donatiu de 25 € pots obtindre la TARJETA que acredita la nostra amistat. Amb ella:

  • Podràs visitar per falles els nostres cadafals i prendre't una copa amb nosaltres. 
  • Participaràs en el sorteig¹ d'una reproducció de la fallera-Pinotxo, escena de la falla Renaixen$a (Les xifres de la teua targeta hauran de coincidir amb les últimes xifres del número premiat en el sorteig de l'ONCE del divendres 11 de març de 2022)
  • Prendràs part en la rifa¹ d'un NINOT de la nostra falla infantil 2022 realitzada pels Miguel H (Miguel Hernández), que indultarem especialment per a tu. (Les xifres de la teua targeta hauran de coincidir amb les últimes xifres del número premiat en el sorteig de l'ONCE del divendres 18 de març de 2022)

Per a obtindre-la, n'hi ha prou amb enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb les teues dades personals (Nom i cognoms, adreça postal, número de telèfon, correu electrònic i número de compte per a domiciliació bancària) i et farem arribar la targeta quan siga possible. Si ja posseïa una de l'any passat i vols renovar-la pots posar-te en contacte amb la persona que et va inscriure.

(¹) Les rifes i sortejos seran notificats a través de la pàgina web  www.najordana.es i els perfils.

 

SOL·LICITA LA TEUA!

Asociación Cultural Fallera Na Jordana

Salvador Giner, 9 – bajo 46003 Valencia.

Tel. 963914032

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

 

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra