Falla NaJordana

  • 2017-Cabecera01
  • 2017-Cabecera04
  • 2017-Cabecera06
  • 2017-Cabecera09
  • 2017-Cabecera08
  • 2017-Cabecera05
  • 2017-Cabecera07
  • 2017-Cabecera02

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

 

   

EXALTACIÓ DE LES FALLERES MAJORS DE NA JORDANA 2018 

El passat dissabte dia 10 de febrer, el teatre Talia de València va ser l'escenari per a la exaltació de les nostres màximes representants per al 2018: Anna Maria Nave Fullana i Nuria Llopis Borrego.

Llegeix més...

Na Jordana acaba de rebre la colpidora notícia de la mort del seu comptador Àlex  Campón, component actiu de la comissió des del 1994 i faller de socarrel en possessió del bunyol d'or amb fulles de llorer. Una sobtada i imprevista malaltia ens l'ha furtat sobtadament. La molt traïdora se l’ha endut, de repent, sense deixar-nos reaccionar. Només fa uns dies ell es trobava, com sempre, il.lusionat, preparant junt als seus companys i companyes, la presentació de la fallera major, entregant-s'hi amb eixa passió amb què ho feia en tots els projectes de la seua falla, perquè duia a Na Jordana a la sang. L’estimava tant que va transmetre la passió, l’admiració i el respecte que hi sentia als seus.

A Lucia, la seua filla i a Raquel, la seua dona. COM T’ANEM A TROBAR A FALTAR COMPANY!

Per sempre el reconeixement del col.lectiu de Na Jordana i de quants amics i amigues has deixat ací..

NADALS PER UN TUB 

El passat dia 9 de desembre, en la nostra seu social, va tenir lloc la inauguració de la proposta betlemística de Na Jordana per al nadal 2017/2018: “De Festa en festa: Navidades por un tubo”.

Llegeix més...

65 ANYS HOMENATJANT AL MESTRE SALVADOR GINER 

Des què el 1952 els fallers i falleres  de Na Jordana en col·laboració amb els membres de la Societat Coral “El Micalet” decidiren retre homenatge per primera vegada al mestre Salvador Giner, fundador d’aquella entitat cultural que va residir a la demarcació de Na Jordana, este homenatge conjunt, potser constituïsca l’acte més longeu del programa d’activitats culturals de la nostra falla.

Llegeix més...

NURIA LLOPIS BORREGO, UNA “DANCING QUEEN” PER AL EXERCICI FALLER 2018 

El passat dissabte 4 de novembre, a la nostra seu social, va tenir lloc la proclamació de Nuria Llopis Borrego com a fallera major de Na Jordana per 2018. L'acte, conduït pel nostre president, Pere Borrego Pitarch; va començar amb la lectura -per part del secretari de la nostra Associació, César Barona- de l'acta de la junta extraordinària del passat 18 de juliol en la qual Nuria va ser la triada per ocupar el càrrec.

Llegeix més...

Representants

Monuments

Tirant de Lletra