7_AVANTGUARDA.png

  Amic / Amiga de Na Jordana 2020-21

  Conclòs el desafortunat exercici 2019-2020, NA JORNADA continua necessitant del teu suport, per a poder prosseguir amb la línia d'actuació cultural i festiva que ens distingeix i caracteritza.

  Han sigut i són temps incerts. La COVID-19 ha generat una nova manera de comunicar-nos i relacionar-nos per a compartir tot allò que generàvem en comú. I davant un futur, que desitgem siga esperançador, hem de reinventar-nos, afrontant amb il·lusió i esforç els nous reptes, perquè esta pandèmia no acabe amb els sòlids llaços i valors que ens uneixen a vosaltres.

  En l'imaginari social i cultural valencià no pot faltar la peculiar manera amb la qual gràcies a la teua ajuda, any rere any hem tractat de conferir dignitat a esta festa per a obrir camí cap a la diversitat, la igualtat, la pluralitat i la llibertat.

  Com la resta de comissions falleres, davant l'assot epidemiològic, vam optar per avortar l'exercici en la seua etapa final, eixa fase decisiva en la qual hauriem mostrat l'esforç, la dedicació i la confiança depositada en els projectes en els quals treballem tot l'any.

  Després de múltiples intervencions festives, socials, lúdiques i culturals (publicacions, espectacles teatrals, concerts, exposicions i lectures col·lectives obertes a la participació veïnal i ciutadana) que van configurar l'exercici passat, ens quedà una assignatura pendent, potser la més important i la que ens identifica com a Falla: mostrar-vos el talent que l'equip creatiu dels nostres artistes i dissenyadors van generar per a “miracle” i “manual d’instrucions”. Va ser un revés molt gran comprovar, que no contemplar (perquè no vam poder fer-ho), com el coronament de la nostra falla cremava sense la possibilitat de preservar-lo com van poder fer la pràctica totalitat de les comissions de tota la Comunitat Valenciana.

  En 137 anys d'existència (70 d'ells de trajectòria ininterrompuda) us hem mostrat la nostra capacitat de fer front a l'adversitat per mitjà de la il·lusió, l'enginy i la nostra capacitat inventiva i per això volem agrair la vostra aportació a tot allò que aconseguirem.

  Ara hem de passar pàgina i afrontar amb més motivació que mai està nova etapa. Un període dur que estarem orgullosos i orgulloses de recórrer si us manteniu al nostre costat, per a continuar contribuint a la difusió dels costums, cultura i senyals d'identitat del poble valencià des d'una perspectiva innovadora, crítica i oberta. Mostra'ns eixa afinitat que sempre hem compartit a l'hora d'apostar per una festa plural, que s'avança al demà a partir dels valors més autèntics de l'ahir.

  Dona'ns el teu suport i recíprocament et farem partícip de les nostres inquietuds.

  JUNTS I JUNTES FAREM LA FESTA A LA NOSTRA MESURA!

  Mostra’ns la teua estima i fes-te AMIGA o AMIC de NA JORDANA.

  A camvi d’un donatiu de 25 € pots obtindre la TARJETA que acredita la nostra amistat. Amb ella:

  • Podràs visitar per falles els nostres monuments i prendre't una copa amb nosaltres. 
  • Participaràs en el sorteig¹ d'una reproducció a escala reduïda de la figura “Mater Lactans: El miracle de la vida” inclosa en la falla “Miracle” dissenyada per Carlos Corredera.  (Les xifres de la teua targeta hauran de coincidir amb les últimes xifres del número premiat en el sorteig de l'ONCE del divendres 5 de març de 2021)
  • Prendràs part en la rifa¹ d'un NINOT de la nostra falla infantil 2021 realitzada pels Miguel Hache, que indultarem especialment per a tu. (Les xifres de la teua targeta hauran de coincidir amb les últimes xifres del número premiat en el sorteig de l'ONCE del divendres 12 de març de 2021)

  Per a obtindre-la, n'hi ha prou amb enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb les teues dades personals (Nom i cognoms, adreça postal, número de telèfon, correu electrònic i número de compte per a domiciliació bancària) i et farem arribar la targeta quan siga possible. Si ja posseïa una de l'any passat i vols renovar-la pots posar-te en contacte amb la persona que et va inscriure.

  (¹) Les rifes i sortejos seran notificats a través de la pàgina web  www.najordana.es i els perfils.

   

  SOL·LICITA LA TEUA!

  Asociación Cultural Fallera Na Jordana

  Salvador Giner, 9 – bajo 46003 Valencia.

  Tel. 963914032

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

   

   

   

  © 2019 Falla NaJordana. Reservats tots els drets.