8_LLENGUA.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

CONCURS DE LLIBRETS

 Ens han informat que el nostre llibret està d’entre els 6 primers del concurs de la Conselleria de cultura de la Generalitat Valenciana. Proper dijous, en l’acte de lliurament, sabrem el premi aconseguit.

 

 

NA JORDANA A CARA DESCOBERTA

 El proper dijous 13 de març de 2013, a les 21.00 h, NA JORDANA, finalment farà conéixer a tothom la temàtica i carácterístiques del seu monument de 2014.

NA JORDANA AL MUSEU D’HISTÒRIA DE VALÈNCIA

 “Estem de falles!  De la tradició a la modernitat: L’evolució estètica de les falles a través del model de Na Jordana (1884-2014)”.

SOBRE EL NOSTRE MISTERIÓS LLIBRET D’ENGUANY

A partir del proper 14 de març podreu llegir en línia el nostre LLIBRET de 2014, que enguany ha concorregut als Premis per a la promoció de l’ús del valencià de la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana. Us assegurem que serà una publicació d’aquelles que deixen empremta. Si no ho hem fet abans és perquè volem preservar tota la màgia pròpia de la plantà i  no serà fins al   dia 13 de març   quan rebelarem a tothom  el lema i els continguts de la nostra falla gran, a través d’una festa de “descoberta”, a la qual esteu convidats.

LA JUNTA MUNICIPAL DE CIUTAT VELLA ATORGA EL PRIMER PREMI DE BETLEMS 2013 A NA JORDANA

La vesprada del dijous dia 19 en el marc incomparable de l'església de “Los Santos Juanes” de València com a preludi del XIX Concert de Nadal, la Junta Municipal de Ciutat Vella que presidix Na Beatriu Simón, va lliurar els premis atorgats en el Concurs de Betlems 2013.

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra