5_ TRADICI.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

NA JORDANA RENOVA AMB JOAN S.BLANCH I CONFIA LA REALITZACIÓ DEL SEU PROJECTE DE FALLA GRAN PER A 2016 A UN EQUIP CREATIU LIDERAT PER JOSÉ LAFARGA I RAMÓN PLA.

I LA FALLA ESPECTACLE VA ENCENDRE.

Eren les 00.00h del 15 de març quan la Plaça del Portal Nou i els voltants del Pont de Sant Josep acollien gentades de visitants expectants per presenciar la première de l’espectacle de llum i so que des del 16 al 19 de març oferirà  cada hora Na Jordana de 20.00h a 2.00 h.  Per a l’ocasió, però, la comissió del Carme conjuminà els efectes audiovisuals amb una acurada  performance  on s’alternaren declaracions de principis, música electrónica, accions parateatrals, coreografies, discursos, efectes pirotècnics i danses tradicionals.

NA JORDANA OBTÉ L'INDULT PER AL GRUP INFANTIL PRESENTAT A L'EXPOSICIÓ DEL NINOT 2015.

Amb 10.238 vots, el grup “Festes de carrer”, de Joan Blanch per al cadafal infantil de Na Jordana d’enguany que duu per lema Emotio ha aportat a la comissió de El Carme el seu cinquè indult per a un conjunt infantil.

ALTRES FORMES DE SENTIR UNA FALLA SÓN POSSIBLES

Demà dissabte 14 de març, l'Associació Cultural Fallera Na Jordana coincidint amb el penúltim dia de la plantà del seu projecte “Altres formes de vida, altres formes de ser…” us oferix en qualitat de première un espectacle de llum i so únic ambientat, en part, en eixe particular univers del cineasta Pedro Almodóvar, que ha inspirat al dissenyador i guionista de la nostra falla d'enguany, Carlos Corredera, junt a d’altres influències de música electrònica d’abast nacional i internacional (Fangoria, Depechemode, etc.).

PREMI TARGETA AMICS

Coincidint amb les últimes tres xifres del sorteig d'ahir de l'ONCE la targeta amb el número 039 corresponent a HÉCTOR PORTOLÉS ROMERO ha sigut agraciada amb el premi d'un xec regal de 200EUR del Corte Inglés. Enhorabona Amic.

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra