5_ TRADICI.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

COM ENS AGRADA FER TEATRE

El passat diumenge 19 de febrer, en el teatre Talía de València, va tenir lloc la proclamació de les falleres majors de Na Jordana per a este exercici. Amb l’apropòsit “Un Patrimoni de Conveniència” –text original de Jesús I. Català-, la comissió del Carme va retre homenatge al Segle d'Or de les lletres castellanes, amb la recreació d'una companyia de teatre de l'època ambientada en un corral de comèdies del segle XVII.

INAUGURACIO DE UN NADAL DE PAPER

El passat diumenge 11 de desembre, en la nostra seu social, va quedar inaugurada l'exposició sobre la tradició dels betlems de paper que podrà visitar-se amb entrada lliure fins al pròxim dia 4 de gener.

UN NADAL DE PAPER

Què, pensaves que enguany no anàvem a muntar el Betlem, eh? Doncs t’enganyaves!

Diumenge 11 de desembre, a les 13:00 h a la nostra seu social del carrer Salvador Giner, núm. 9 inaugurem l’exposició “Un Nadal de paper”, on trobaràs vora 200 naiximents retallables de la col∙lecció de Jaime P. Balado, a més d’un betlem efectuat amb les directrius de l’Associació Valenciana de Papiroflèxia; una selecció dels betlems del TBO i 2 propostes betlemístiques efectuades expressament per a NA JORDANA per l’humorista gràfic Antonio Ortiz, Ortifus i l’il∙lustrador gràfic Carlos Corredera, perquè som conscients que per a perpetuar les tradicions cal innovar i ara que les Falles són Patrimoni immaterial de la Humanitat, més encara.

No en pots faltar. T’esperem!

“HI HA COSES QUE NECESSITEN TEMPS, TEMPS PER A PENSAR-LES, TEMPS PER A FER-LES I TEMPS PER A GAUDIR-LES. I

ESTA FILOSOFIA, ESTA FORMA DE SER, COMPARTIM NA JORDANA I CERVEZAS ALHAMBRA.

PER L'ESMENTAT MOTIU, DES DE NA JORDANA HEM ARRIBAT A UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB CERVEZAS ALHAMBRA PEL QUAL, LA MARCA SERÀ EL NOSTRE PRINCIPAL PATROCINADOR.

A PARTIR D'ARA, NA JORDANA LLUÏRÀ EL LOGOTIP DE CERVEZAS ALHAMBRA.

ENS SENTIM MOLT SATISFETS PER HAVER ACONSEGUIT UN ACORD DE PATROCINI, DE TANTA RELLEVÀNCIA.

ESPEREM COL·LABORAR MÚTUAMENT MOLTS ANYS EN TOTES LES NOSTRES INICIATIVES CULTURALS”

#CervezasAlhambra
 

 

PROCLAMACIÓ DE MARIA ALBELLA SALA, FALLERA MAJOR INFANTIL DE NA JORDANA 2017 

El passat dissabte 22 d'octubre a la nit, en la nostra seu social, va tenir lloc la proclamació de la nostra fallera major infantil per a l’exercici 2016-2017: Maria Albella Sala; amb la presència de fallers, amics i familiars.

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra