1_FUTUR.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

PARÍS BEN VAL UN LLIBRET… DE PRIMER PREMI

El passat 6 de març, la Conselleria de Cultura anunciava que el nostre llibret, per tercer any consecutiu, rebia el primer premi a l'ús i promoció del valencià.

I, com és costum, la presentació del llibret va tindre lloc la nit del 9 de març, en el tradicional 9 a les 9 en la falla número 9 (nostra seu social). L'acte, conduït per Nuria Llopis Borrego i Ariadna Ángeles Pérez –caracteritzades com els seus personatges en la passada presentació, la Fada Verda i la Bruixa d’Argent- es va iniciar amb un repàs audiovisual de les recents activitats culturals de Na Jordana, destacant els recents premis en les presentacions infantil i major.

 En presència d'amics i d’amigues, periodistes i col·laboradors i col·laboradores de la publicació, l'escriptora i finalista del premi Planeta 2007, Marta Querol; va ser l'encarregada de donar a conéixer el variat contingut de la publicació, destacant la seua pluralitat, la seua coherència i la seua importància com a eina de difusió cultural en l'àmbit faller. Seguidament, Jesús I. Català, responsable de l'explicació i relació de la falla, va llegir una part dels versos realitzats per a “París ben val una falla”. A continuació, Vicent Borrego Pitarch –vicepresident de l’àrea de cultura i coordinador del llibret- va comentar les habituals vicissituds en la seua elaboració i va subratllar l'agraïment a tots els col·laboradors i  les col·laboradores d’esta edició.

A continuació, el nostre president Pere Borrego Pitarch –en companyia de la nostra fallera major 2019, Diana Rey Pajares; la nostra fallera major infantil 2019, Claudia Guillén Bartual i el nostre president infantil, Guillermo Villena Romero- va valorar el nou èxit de la nostra associació en l'àmbit cultural i va convidar a tot el públic assistent a visitar la nostra falla. Després de la foto de família es va prosseguir amb el repartiment de llibrets.

Finalment, el passat dilluns dia 11 de març, els nostres màxims representats acudiren amb la resta de comissions guardonades al concurs de llibrets al Palau de les Arts per a la cerimònia d’entrega del palet que reconeix a Na Jordana, novament, com la potència llibretera al Cap i Casal.

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra